Dosign
Over Dosign

Over Dosign

Wij zijn een toonaangevend detacheringsbureau in de technische sector met een rijke geschiedenis van 40 jaar. Wij zijn trots op onze sterke reputatie die we hebben opgebouwd door het leveren van hoogwaardige diensten en het faciliteren van carrièremogelijkheden voor technische professionals.

Ons innovatieve Duaal/Deeltijd Programma

Een van onze meest succesvolle initiatieven is het Duaal/Deeltijd traject. Dit is ontstaan vanuit onze toewijding om het chronische tekort aan gekwalificeerd technisch personeel aan te pakken. Wij bieden een unieke kans voor aanstormend technisch talent om zich te ontwikkelen en een HBO-diploma te behalen in vakgebieden zoals elektrotechniek, werktuigbouwkunde, mechatronica, industriële automatisering of maritieme techniek.

Samenwerking met Hogescholen

Wij begrijpen dat de combinatie van theoretische kennis en praktijkervaring cruciaal is voor het opleiden van de ingenieurs van de toekomst. Daarom werken wij samen met gerenommeerde hogescholen zoals Haagse Hogeschool, Avans, HAN en STC, en bieden wij waardevolle praktijkervaring bij toonaangevende bedrijven in de technische sector.

Ontwikkeling en specialisatie

In ons Duaal/Deeltijd traject ontwikkelen de studenten hun engineering vaardigheden op HBO-niveau door te werken aan uitdagende projecten, zoals het maken van technische tekeningen, ontwerpstudies en berekeningen. Wij bieden ook de mogelijkheid om dieper in de techniek te duiken en zich te specialiseren in sectoren zoals industrie, utiliteit, infra, maritiem, machinebouw of meet- en regeltechniek.

Inspirerende Leer-/Werkplekken

Bovendien bieden wij bij Dosign inspirerende leer-/werkplekken in de technische sector, variërend van vooraanstaande ingenieursbureaus tot deskundige onderhoudsbedrijven. Dit stelt de studenten in staat om hun kennis en vaardigheden toe te passen in een realistische werkomgeving en waardevolle netwerken op te bouwen.

Begin Jouw Reis in Techniek

Als je gepassioneerd bent over techniek en klaar bent om de eerste stap te zetten in jouw droomcarrière, nodigen wij je uit om je vrijblijvend aan te melden voor een van onze HBO-opleidingen en aan jouw reis in de wereld van techniek te beginnen.


Lees hier over de ervaringen en verhalen van duale studenten in onze blogs / video's. Leer hoe het traject verloopt in de praktijk en krijg inzicht in de ervaringen van studenten.