Dosign
Vacatures in 4 jaar ingenieur!

Vacatures in 4 jaar ingenieur | Duaal leer- werktraject bij Dosign

Junior piping engineer | duaal leer- werktraject
Ben jij begonnen of wil je per september gaan beginnen met je opleiding HBO Werktuigbouwkunde en wil je daarbij werkervaring opdoen in de industrie? Dan hebben wij de ideale uitdaging voor jou!
Lees meer
Vacature Junior power engineer | duaal leer- werktraject
Heb jij jij interesse in energietechniek? Wil jij werken midden in de energietransitie en tegelijkertijd je HBO diploma elektrotechniek halen? Dan is deze baan als Junior power engineer | duaal leer- werktraject iets voor jou!
Lees meer
Vacature Junior Robotica/automatisering engineer | duaal leer- werktraject
Wil jij werken in de robotica? Word jij blij van automatisering en wil jij een belangrijke rol spelen bij de automatisering of robotisering van processen of machinelijnen? Dan is de functie Junior Robotica/automatisering engineer echt iets voor jou!
Lees meer
Vacature Junior Engineer WTB machines en constructies | duaal leer- werktraject
Ben jij een ambitieuze MBO werktuigbouwkundige starter en wil naast je HBO Werktuigbouwkunde ook beginnen met werk? Dan is dit wat voor je!
Lees meer
Vacature Junior Engineer Elektrotechniek Installatietechniek | duaal leer- werktraject
Dosign Trainees biedt sinds 2011 een uniek HBO Duaal Traject aan waarin de High-Potentials van de techniek werken en leren combineren.
Lees meer
Vacature Junior Engineer WTB Installatietechniek | duaal leer- werktraject
Ben jij een ambitieuze engineer die wil investeren in zijn toekomst? Kies dan voor een Duaal Engineering Traineeship Werktuigbouwkunde, dé perfecte voorbereiding op een uitdagende technische carrière!
Lees meer

Word jij in 4 jaar ingenieur?

✔ Studeren en werken tegelijk
✔ Je ontvangt een goed salaris
✔ Na elk jaar salarisverhoging
✔ Wij betalen je opleiding
✔ Na 4 jaar je diploma en werkervaring
✔ Gratis aanvullende trainingen

Stuur een open sollicitatie

Dosign heeft een privacy policy voor het gebruik van persoonlijke gegevens. Informatie hierover is te vinden in het privacy statement