DUAAL ENGINEERING TRAINEESHIP Werktuigbouwkunde

Het Duale Engineering Traineeship Werktuigbouwkunde is een samenwerking van Dosign en De Haagse Hogeschool, Avans Hogeschool en de HAN. Dit uitdagende hbo leer- en werktraject bereidt je voor op een carrière als engineer of technisch manager in de meest innovatieve sectoren.

Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde is een brede technische discipline waaronder veel specialisaties vallen. Denk aan de ontwikkeling van machines of complete productielijnen, het ontwerp van een offshore platform of kraan. Ook de apparaten en leidingsystemen in een raffinaderij of de klimaatinstallatie van een kantoor vallen onder de discipline werktuigbouwkunde.   

VOOR WIE IS HET DUALE ENGINEERING TRAINEESHIP werktuigbouwkunde?

Ons hbo leer- en werktraject Werktuigbouwkunde richt zich op praktisch ingestelde engineers. Wat je op school leert, zie je tijdens je werkzaamheden terug. Door die kennis en ervaring heb je een voorsprong op de arbeidsmarkt. Het traject is wel iets zwaarder dan een reguliere hbo-opleiding. Ben je een doorzetter? Heb je minimaal een diploma havo Natuur en Techniek, vwo Natuur en Gezondheid, vwo Natuur en Techniek of mbo Techniek BOL4? Of rond je dit schooljaar je opleiding af? Wil je leren en werken combineren en daarmee de basis voor een boeiende carrière leggen? Meld je dan aan voor het komende studiejaar!

NU INSCHRIJVEN!

INHOUD VAN HET DUALE ENGINEERING TRAINEESHIP

Als ‘duale Dosigner’ combineer je een volwaardige hbo-studie  met een uitdagende, betaalde baan in je vakgebied. Je gaat één dag per week, plus één of meerdere avonden naar school. Daarnaast werk je vier dagen.

Je opleiding

Gedurende vier jaar volg je ongeveer tien uur per week een hbo-opleiding Werktuigbouwkunde aan De Haagse Hogeschool, Avans Hogeschool of HAN. Daarnaast volg je aanvullende opleidingen bij onze Dosign Academy in Rotterdam. Naast de college-uren moet je rekenen op een aantal uur thuisstudie.

Aanvullende trainingen

Bij Dosign Academy volg je tevens aanvullende managementtrainingen. Deze ondersteunende trainingen bereiden je voor op je technische carrière. Denk bijvoorbeeld aan projectmanagement of leidinggeven.

Je werk

Naast je studie  werk je 28 uur per week. Via Dosign doe je ervaring op bij een toonaangevend bedrijf in de industriële automatisering. Binnen vier jaar heb je een ing. titel en heb je de basis gelegd voor een veelbelovende carrière. Je kennis, je ervaring en je titel zijn voldoende waarborg voor een kwalitatief hoogwaardige baan. Met werkzaamheden die exact aansluiten bij wat jij interessant en de moeite waard vindt.

De voordelen

  • Je studeert én werkt tegelijk.
  • Je krijgt aanvullende trainingen.
  • Je ontvangt een goed salaris.
  • Na elk studiejaar krijg je salarisverhoging.
  • Wij betalen je opleiding!
  • Na vier jaar heb je je ingenieursdiploma mét vier jaar werkervaring!
Vincent Kapitein

Vincent Kapitein

Senior accountmanager bij Dosign Rotterdam

vincent.kapitein@dosign.com linkedin.com/in/vincentkapitein

Download