Dosign
Samenwerken met Dosign

Samenwerken aan het structurele tekort aan hoog gekwalificeerde technici

In een dynamische wereld waarin technologie zich met de snelheid van het licht ontwikkelt, is het essentieel om aan de frontlinie van innovatie en deskundigheid te staan. Met 40 jaar ervaring als detacheringsbureau, zijn we doordrongen van het besef dat u op jacht bent naar het neusje van de zalm als het gaat om engineering talent in de sector. We begrijpen ook de uitdagingen die gepaard gaan met het ontdekken en vasthouden van dit talent. Daarvoor hebben wij de perfecte oplossing: het Duaal/Deeltijd Leer-Werktraject van Dosign. Dit ongeëvenaarde programma is dé gelegenheid voor uw bedrijf om de beste engineers te verbinden aan uw organisatie.

Waarom kiezen voor het Duaal/Deeltijd Leer-Werktraject?

Het Duaal/Deeltijd Leer-Werktraject is een hoogwaardig HBO+ leer- en werktraject dat zich richt op Elektrotechniek, Industriële Automatisering en Werktuigbouwkunde. Het is een unieke kans om het onderwijs en het bedrijfsleven samen te brengen, en samen te werken aan het oplossen van het structurele tekort aan hooggekwalificeerde technici.

Interesse om met ons samen te werken? Neem contact met ons op!

Wat biedt het Duaal/Deeltijd Leer-Werktraject van Dosign voor uw organisatie?

  • Toegang tot Top Talent: Dosign werft en selecteert de meest talentvolle en ambitieuze jonge mensen, waardoor uw organisatie toegang krijgt tot een pool van hoogopgeleide technici die klaar zijn om een impact te maken.

  • Praktijkgerichte Opleiding: De duale studenten werken minimaal 28 uur per week binnen uw organisatie, waarbij ze relevante praktijkervaring opdoen. Dit stelt hen in staat om de theoretische kennis die ze opdoen tijdens hun studie direct toe te passen in de praktijk.

  • Afgestemde Vaardigheden: Naast de reguliere opleiding in Elektrotechniek, Industriële Automatisering of Werktuigbouw, biedt Dosign aanvullende cursussen en opleidingen die zijn afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Dit zorgt ervoor dat de studenten vaardigheden ontwikkelen die direct relevant zijn voor uw bedrijfsvoering.

  • Continue Ontwikkeling: Gedurende het traject worden de studieresultaten en de praktische voortgang van de studenten gemonitord en geëvalueerd. Dit zorgt voor een continue ontwikkeling en stelt uw organisatie in staat om talent op de juiste manier in te zetten.

  • Toekomstige Leiders: In de latere jaren van het traject zijn de studenten in staat om hun werkzaamheden op een hoger niveau zelfstandig uit te voeren. Ze ontwikkelen zich tot potentiële leiders binnen uw organisatie, met een duidelijk beeld van hoe hun competenties het beste kunnen worden ingezet.

Investeer in de Toekomst

Door deel te nemen aan het Duaal/Deeltijd Leer-Werktraject van Dosign investeert u niet alleen in de toekomst van jonge engineers, maar ook in de toekomst van uw bedrijf. U krijgt toegang tot een pool van goed opgeleide, ambitieuze HBO ingenieurs die klaar zijn om een impact te maken in de technische sector.

Interesse in het duaal/Deeltijd Leer-Werktraject van Dosign voor uworganisatie?

Stuur ons een bericht